Behang

Decorette is uw behang specialist en heeft een groot assortiment aan verschillende soorten behang zoals uni behang en design behang. Kom langs in een van onze winkels voor ideeën of laat u door onze behang specialisten voorlichten over het soort behang dat bij u past.

Ook kunnen wij u ontzorgen van uw behang stress, Wij werken samen met onze freelance  schilder/ behang specialist die alles tot in de puntjes voor u verzorgt.....

Decorette is een specialist in behang. Behang is bij uitstek geschikt om uw inrichting een persoonlijk accent te geven. Wij kunnen u hier prima advies in geven. Het assortiment kent een ruime collectie uni behangsoorten in alle mogelijke kleuren. U slaagt hierdoor altijd.

Behang is verkrijgbaar in meerdere kwaliteiten, waaronder papier en vinyl. Een aantal kwaliteiten wordt als SMART paper aangeboden. Bij deze kwaliteit volstaat het om de muur in te smeren. Een plaktafel is dus niet meer nodig. U bent van harte welkom in de winkel waar we onze ruime collectie behang kunnen laten zien onder het genot van een lekker kopje koffie of thee.

Design behang

Decorette is een specialist in behang. Behang is bij uitstek geschikt om uw inrichting een persoonlijk accent te geven. De collectie bestaat uit vele duizenden dessins in alle stijlen. Er is daarnaast ook een uitgebreide collectie voor de kinderkamers aanwezig.

Wij tonen u graag de meest verrassende combinaties, passend bij uw interieur. Dat kunt u gerust aan de Decorette adviseurs overlaten.

Behang is verkrijgbaar in meerdere kwaliteiten, waaronder papier en vinyl. Een aantal kwaliteiten wordt als SMART paper aangeboden. Bij deze kwaliteit volstaat het om de muur in te smeren. Een plaktafel is dus niet meer nodig. Een ruime collectie is in de Decorette winkel aanwezig.

Onze behang merken: Decorette eigenmerk behang, Eijffinger, Voca, BN, Hooked on Walls, Arte,   Design Department, Caselio, Casadeco, Dutch, Spits, A.S. Creations, Ons Zelf

Exclusief bij Decorette Hoorn

Harlequin

Sanderson

Flamant

Ulf Moritz

Borastapeter