Over Decorette Hoorn

Zoals U misschien al weet behoren wij tot de bekendste en meest toonaangevende woonwinkel in Nederland. Onze kracht is vooral dat we groot en professioneel zijn als organisatie, maar klein genoeg zijn om op persoonlijk niveau met U mee te denken.

Wij willen u nog op een ouderwetse en vriendelijke manier helpen met de inrichting van Uw woning of bedrijfspand.
Wij zijn allemaal idolaat van ons vak en we vinden het nog leuk om U te mogen helpen.
Voor ons is het meer dan alleen een product verkopen, wat wij willen is een sfeer creëren waar in U zich thuis voelt.
Onze kracht is het bij elkaar combineren van behang, verfkleuren, gordijnen, vloerbedekking en zonwering, etc. en dit alles onder één dak. Vandaar de naamsverandering van Dudink tapijt & gordijnen naar Decorette Woonatelier Dudink.
Onze winkel beschikt over eigen stoffeerders met veel ervaring, die bij ons in dienst zijn, en zo zijn wij in staat om U flexibel te helpen en kunnen wij ook de kwaliteit hiervan garanderen.
Voor het behang en schilderwerk werken wij samen met ervaren schilder en behangers. De zonwering en gordijnen worden door ons standaard op gemeten en geplaatst.
Echt maat werk is vakwerk, daarom meten en monteren wij voor u.
 
Onze product groepen bestaan uit o.a.:
  • 5000 meng kleuren in alle soorten verf o.a. de gehele Pure collectie en ons Decorette huismerk is bij ons verkrijgbaar.
  • Behang diverse boeken in diverse stijlen van posters en stickers tot rollen in diverse breedtes en showrollen op kleur in de winkel te bewonderen en in onze sfeerkamers.
  • Vloerbedekking tapijt, vinyl, marmoleum, laminaat en PVC vloeren één van onze specialiteit is traplopers maken en trappen stofferen en karpetten op maat.
  • Gordijnen, vitrages en inbetweens onze specialiteit is o.a. diverse confectie methodes en ophanging d.m.v. diverse railsen roeden en binnenloop roeden compleet met bochten gebogen eventueel in de winkel te bekijken op showborden.
  • Binnen zonwering rolgordijnen, jaloezieën, lamellen, plissés, silhouetten en paneelgordijnen onze specialiteit houten vouw- en rolgordijnen en nieuw de top-down vouwgordijnen en top-down of bottum up plissé of duettes.
  • Buiten zonwering terrasschermen, uitvalschermen, opties met elektrische bediening wind/zonnen sensoren en diverse screen en rolluiken onze specialiteit is markiezen in actuele doek kleuren.
  • Shutter houten luiken opmaat gemaakt en in iedere ral kleur leverbaar.
  • Verlichting en woonaccessoires voor een ieder wat wils en in alle prijs klasse.
U ziet ons aanbod is enorm en daarom noemen wij ons zelf een totaal aanbieder, met een creatieve inslag.

Workshops

Regelmatig organiseert Decorette workshops. Reserveer je plek vandaag nog!


Lees meer...

Nieuwsbrief

Via de landelijke site van Decorette versturen wij regelmatig nieuwsbrieven, schrijf je nu in!

Lees meer...

Inspiratie

Om inspiratie op te doen selecteren wij de mooiste plaatjes voor u! Neem snel
een kijkje!

Lees meer...