Decorette, een begrip in de woonmodebranche

Decorette, een begrip in de woonmodebranche Decorette is met bijna 65 winkels een begrip in de woonmodebranche in Nederland. De formule timmert al 40 jaar aan de weg en is bekend van radio en televisie.

 
De ondernemers van Decorette onderscheiden zich door hun kennis, service en vakmanschap. Daarmee zijn de Decorette ondernemers het betaalbare alternatief voor de binnenhuisadviseur. 
 
Het assortiment van Decorette bestaat uit: raamdecoratie, zonwering, gordijnen, vloerbedekking, verf en behang, aangevuld met accessoires en verlichting. Decorette heeft daarmee de oplossing voor alle zes wanden van het huis.
 
Het is dé formule die sfeer en gemak verkoopt. Het assortiment is met zorg samengesteld volgens de laatste trends en wordt gepresenteerd op kleur. In de winkel wordt u geïnspireerd door de diverse sfeerpresentaties. Het gemak bestaat uit een professionele dienstverlening. Zo beschikt iedere Decorette winkel een over montage –en stoffeerdienst. De Decorette ondernemer neemt de maat voor het desbetreffende product op en komt het thuis bij u plaatsen, monteren en/of stofferen. Dat noemen wij gemak.
 
Decorette is hiermee met gemak het sfeervolste woonatelier van Nederland.
Kijk voor meer informatie en mogelijkheden op: www.decorette.nl

Workshops

Regelmatig organiseert Decorette workshops. Reserveer je plek vandaag nog!


Lees meer...

Nieuwsbrief

Via de landelijke site van Decorette versturen wij regelmatig nieuwsbrieven, schrijf je nu in!

Lees meer...

Inspiratie

Om inspiratie op te doen selecteren wij de mooiste plaatjes voor u! Neem snel
een kijkje!

Lees meer...