Workshops

Workshop Styling met Styliste “Hanna Groot” bij Decorette Hoorn Schrijft u nu in!

Na het succes van afgelopen edities organiseren we ook dit voorjaar weer een styling workshop. Onder deskundige leiding van styliste Hanna Groot, werd er voorgaande keren door zowel mannen als vrouwen aan de interieur styling workshop deelgenomen. Na eerst een korte uitleg van wat kleur, licht en materialen voor je woning kunnen betekenen en voorbeelden van diverse stijlen en trends van klassiek, modern, landelijk, oosters tot trendy gingen de cursisten zelf aan de slag.

Diverse woonbladen werden geraadpleegd om knipsels uit te scheuren en tot een compositie te brengen op een plakvel, met behulp van verschillende materialen zoals tapijt, vinyl, stof, vitrage en behang ontstonden verrassende kleur samenstellingen die op een moodboard tot leven werden gebracht. Zo kregen alle ruimtes totaal verschillende sferen. Zoals woonkamers, slaapkamers kinderkamer en serres.

Dit alles werd door iedere cursist als een zeer inspirerende en verhelderende avond ervaren. Zoals u onder aan deze pagina ook kan zien aan de foto’s van voorgaande workshopavonden.

Geef u op voor de workshop in het Voorjaar!!!!

Datum nog onbekend. Geef u op en wij bellen u tzt voor de exacte datum.
Mail of bel ons om te reserveren.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0229-214343                   

Tijd: van 19:15 tot 22:00

Kosten: €15,- inclusief koffie, thee en wat lekkers (inclusief materialen)

Aan het einde van de avond krijgen de cursisten een tas met diverse verassingen mee naar huis. Geeft u nu op via het contact formulier onder het kopje contact want vol is vol  

Workshop algemeen

Hieronder ziet u een aantal foto's van wat we zoal op een workshopavond doen.

Hanna begint met een stukje uitleg over sfeer, kleur en stijl. Aan de hand van voorbeelden zal zij haar verhaal versterken.

Daarna is het tijd om zelf aan de slag te gaan, door foto's en plaatjes te zoeken uit tijdschriften en sfeerboeken ontstaat voor elke deelnemer een eigen sfeercollage.

Deze worden op een vel geplakt en later aangevuld met materialen, waardoor u een nog beter sfeerbeeld krijgt.

  • Een collage met verschillende natuurtinten
  • Het eindresultaat een sfeercollage met materialen
  • Stukje uitleg van Styliste Hanna Groot over stijl en kleur
  • Verschillende stalen waar de workshopdeelnemer uit mag knippen en scheuren