ongeWOONadvies

ongeWOONadvies

Het inrichten van je huis is spannend! Alleen is het combineren van de juiste elementen en een persoonlijke stijl best lastig. Elk interieur begint met een mooi plaatje. Decorette helpt je aan dat interieurplaatje en geeft interieuradvies en inspiratie in de sfeer die precies bij je past. Maak van je huis jouw droomthuis en laat je inspireren door een persoonlijk interieuradvies van Decorette… Je verdient een mooi interieur!

” Wij helpen je graag het verschil te maken tussen prettig wonen en werkelijk thuis komen! “


In onze winkel hebben wij een veelzijdig aanbod op het gebied van woonmode. Wij hebben op het gebied van raamdecoratie de meest actuele en nieuwste producten in ons assortiment. Ook hebben wij een van de grootste collecties wat betreft gordijnen en vitrages, voor ieder wat wils!

Ons assortiment aan vloeren is ook erg uitgebreid. Wij hebben een groot aanbod aan PVC vloeren, maar ook laminaat, tapijt, marmoleum of bijvoorbeeld vinyl. Dit in combinatie met een mooi vloerkleed zorgt voor een warme sfeer in huis.

Om de woning compleet te maken kan je het afstylen met bijvoorbeeld wandbekleding. Qua behang hebben wij merken zoals Arte, Hooked on Walls, Eijffinger en Harlequin. Wat betreft natuurlijke wandbekleding werken wij samen met de merken Enzo Pellini, Nature at home en Oake wandpanelen. Om het totaaladvies compleet te maken geven wij ook advies over banken, fauteuils, eetkamerstoelen en eettafels.

Ook buitenzonwering is niet geheel onbelangrijk! Dit is vaak het eerste wat je ziet als je naar een huis kijkt en geeft daarom al snel de sfeer aan die je wilt uitstralen. Dit geldt natuurlijk ook voor horren. Het is praktisch, maar moet ook bij het interieur passen.

Dus wacht niet langer om ons assortiment te bekijken, en kom langs in onze winkel!