Service

Service

Zoals je misschien al weet behoren wij tot de bekendste en meest toonaangevende woonwinkel in Nederland. Onze kracht is vooral dat we groot en professioneel zijn als organisatie, maar klein genoeg zijn om op persoonlijk niveau met je mee te denken. Wij willen je nog op een ouderwetse en vriendelijke manier helpen met de inrichting van jouw woning of bedrijfspand. Wij zijn allemaal idolaat van ons vak en we vinden het nog leuk om je te mogen helpen. Voor ons is het meer dan alleen een product verkopen, wat wij willen is een sfeer creëren waar in je jezelf thuis voelt. Onze kracht is het bij elkaar combineren van behang, gordijnen, vloerbedekking en zonwering, etc. en dit alles onder één dak. Vandaar de naams verandering van Dudink tapijt & gordijnen naar Decorette Woonatelier Dudink.

Bij Decorette willen wij je een optimaal wooncomfort bieden. Dat doen we niet alleen door een heel divers assortiment voor te schotelen, maar ook door een goede service te verlenen. Wij staan voor je klaar en gaan verder dan enkel het aanbieden van interieur. Wij denken met je mee en laten ideeën werkelijkheid worden. Wij vinden het belangrijk dat je kunt wonen in het huis van je dromen. Een huis waar je, je vertrouwd en helemaal jezelf voelt. Dat doe je in een woning die geheel is ingericht naar jouw smaak.

” Wij helpen je om jouw huis karakter te geven, om muren levendig te maken en om van je huis een echt thuis te maken. “


Persoonlijk en gepast
Met een team aan professionals en veel kennis van de woningbranche kunnen wij je van dienst zijn. Het inmeten, de confectie, de vloeren leggen en het geven van interieuradvies. Onze specialisten staan voor je klaar. Jouw huis moet als het ware een weerspiegeling zijn van jouw persoonlijkheid. Daarom gaan wij met je in gesprek. Wij brengen jouw ideale sfeer, ideeën, wensen en behoeften in kaart. Aan de hand daarvan kunnen wij een persoonlijk en gepast advies geven.

Onze winkel beschikt over eigen stoffeerders, die bij ons in dienst zijn, en zo zijn wij in staat om je flexibel te helpen en kunnen wij ook de kwaliteit hiervan garanderen. En voor jou en ons als voordeel dat wij niet met vreemden te maken hebben. Voor het behang en wit werk hebben wij de beschikking over een freelance behanger. De zonwering en gordijnen worden door ons standaard op gemeten.

Onze vakmensen zorgen voor het optimale eindresultaat: een thuis waar je nog jaren van kunt genieten. Decorette maakt het je makkelijker!