Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën

Door te kiezen voor jaloezieën zorg je voor een sfeervolle eye-catcher in huis. Vooral omdat je zelf kan spelen met het binnenkomende zonlicht. Wil je echt de show stelen? Kies dan voor houten jaloezieën, zodat jouw unieke woonstijl maximaal tot zijn recht komt.


Wat zijn horizontale jaloezieën? 

Jaloezieën zijn verstelbare, horizontale lamellen die voor je raam hangen. Door de loshangende lamellen kan je zelf bepalen hoeveel lichtinval je wilt in huis. Dit doe je met slechts één simpele handeling. Jaloezieën zijn verkrijgbaar in veel verschillende materialen. Als je kiest voor houten jaloezieën, zit je altijd goed. Hout is namelijk tijdloos, en past binnen iedere woonstijl. Jaloezieën zijn ook in het aluminium verkrijgbaar en het kan van PVC gemaakt worden.

Houten jaloezieën

Mede door de natuurlijke uitstraling zorgen houten jaloezieën voor een vriendelijke sfeer in de kamer. Het hout haalt de kilheid uit een kamer en zorgt voor een speelse touch. Het kan zijn dat nieuwbouwhuizen soms kil overkomen door de ruime kamers. Door hout te gebruiken wordt dit opgelost en breng je natuurlijke warmte in je huiskamer.

Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën zijn in verschillende kleuren en lamelbreedtes te verkrijgen. Afwerkingen kunnen zelfs glazend of mat gemaakt worden. Aluminium jaloezieën zijn heel geschikt voor natte ruimtes zoals badkamers of in de keuken. Het aluminium zal niet roesten en ‘het weer’ kan er niet tussen komen. Ook is het makkelijk schoon te maken met een doek.

Kunststof jaloezieën

Kunststof jaloezieën zijn jaloezieën gemaakt van PVC. Deze jaloezieën zijn ook zeer geschikt in natte ruimtes zoals de badkamer of keuken. Bekijk de kleuren en mogelijkheden in onze winkel.


Houten jaloezieën op maat

Bij Decorette adviseren we je graag over het gebruik van jaloezieën in huis. Wist je dat wij ze ook op maat kunnen maken? We komen zelfs gratis inmeten. Maak gebruik van onze vakmensen en maak direct een afspraak.