Houten Jaloezien

Houten Jaloezien

Door te kiezen voor jaloezieën zorg je voor een sfeervolle eye-catcher in huis. Vooral omdat je zelf kan spelen met het binnenkomende zonlicht. Wil je echt de show stelen? Kies dan voor houten jaloezieën, zodat jouw unieke woonstijl maximaal tot zijn recht komt.


Wat zijn houten jaloezieën? 

Jaloezieën zijn verstelbare, horizontale lamellen die voor je raam hangen. Door de loshangende lamellen kan je zelf bepalen hoeveel lichtinval je wilt in huis. Dit doe je met slechts één simpele handeling. Jaloezieën zijn verkrijgbaar in veel verschillende materialen. Als je kiest voor houten jaloezieën, zit je altijd goed. Hout is namelijk tijdloos, en past binnen iedere woonstijl.

Houten Jalozien met grijze ladderband

Mede door de natuurlijke uitstraling zorgen houten jaloezieën voor een vriendelijke sfeer in de kamer. Vaak zien we houten jaloezieën terug in de Scandinavische woonstijl. Het hout haalt de kilheid uit een kamer en zorgt voor een speelse touch. Het kan zijn dat nieuwbouwhuizen soms kil overkomen door de ruime kamers. Door hout te gebruiken wordt dit opgelost en breng je natuurlijke warmte in je huiskamer.


Houten jaloezieën op maat

Bij Decorette adviseren we je graag over het gebruik van houten jaloezieën in huis. Wist je dat wij ze ook op maat kunnen maken? We komen zelfs gratis inmeten. Maak gebruik van onze vakmensen en maak direct een afspraak. 

In 1 woord: G-e-w-e-l-d-i-g

Blije klant