Behang

Behang

Dessin behang  

Dessin behang is de ultieme behangsoort waar jij je eigen unieke stijl tot uitdrukking kunt laten komen! Het assortiment is enorm. Er zit dus gegarandeerd iets bij naar jouw smaak. Je kunt kiezen voor prints als hout en zand voor een natuurlijke uitstraling. Ben je een heel uitgesproken, vrolijk en gezellig persoon? Dan zijn kleurrijke, grafische prints, bloemen of een barokmotief misschien wel iets voor jou.

Uni behang

Uni behang > ook wel effen behang genoemd, hoeft tegenwoordig helemaal niet meer saai te zijn! Het kan zorgen voor een rustige, maar elegante en persoonlijke uitstraling. Uni behang kan heel goed worden gebruikt in combinatie met een drukker motief. Tegenwoordig wordt er ook vaker gekozen voor een ”valse uni”. Dit betekent dat het behang niet per se een patroon heeft, maar eerder een textuur. Dit is ook zichtbaar in het behang waardoor het lijkt op een klein patroon.

Posterbehang

Een unieke verandering voor in het huis is posterbehang. Ben jij niet zo van kleine schilderijen in het huis? Ga dan voor posterbehang, op maat te bestellen in veel verschillende dessins en uitvoeringen.

Kinderbehang

Ook verkopen wij veel kinderbehang in onze winkel, voor baby en kind en voor ieder wat wils! Ons uiteenlopende assortiment bestaat uit grote dessins tot wat subtielere prints. Kom langs bij ons in de winkel om alle mogelijkheden te bekijken!