Plisségordijnen

Plisségordijnen

Plisségordijnen zijn nog altijd populair in de huiskamer. Een reden hiervan is dat ze makkelijk toepasbaar zijn voor verschillende raamvormen. Daarnaast zijn plisségordijnen in veel verschillende stijlen te verkrijgen waardoor er altijd wel één te vinden die past binnen jouw woonstijl.


Wat zijn plisségordijnen? 

Een plisségordijn is een prachtige vorm van zonwering voor het raam. Ze zijn optrekbaar middels een koordje. Plisségordijnen vouwen zichzelf op als een harmonica wanneer ze worden opgetrokken en werken hierin hetzelfde als dupligordijnen. Ze zijn stijlvol, modern, eigentijds en toepasbaar in afwijkend gevormde ramen, zoals driehoekig en rond.


Wat is het verschil met dupligordijnen?

Plisségordijnen worden in tegenstelling tot dupligordijnen gemaakt uit één stoflaag. Hierdoor heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een semi-transparante stof. Plisségordijnen met semi-transparante stof zorgen voor minimale lichtinval. De kamer zal niet geheel verduisterd worden, maar je privacy wordt wel gewaarborgd.

Links zie je dulpigordijnen en rechts zie je plisségordijnen. 


Luxaflex® Plissé Shades

Naast ons huismerk hebben we bij Decorette ook de decoratieve Luxaflex Plissé Shades. Deze zijn een waar juweel voor het interieur. Bovendien zijn ze veelzijdig. Ze zijn namelijk verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, vormen en maten.


Plisségordijnen op maat

De collectie stof voor plissé binnenzonwering is enorm. Er is voor elke woonstijl een passende oplossing. Wanneer je plisségordijnen kiest, denk dan goed na over de stof. Wil je semi-transparant of juist niet? Parelmoer gecoate en gemetalliseerde stoffen zijn bijvoorbeeld ook geschikt voor in de serre. Ze hebben een goede zon- en warmtewering waardoor je lekker in de serre kan zitten zonder last te hebben van de warmte.

Wist je dat wij plisségordijnen op maat maken? Maak een afspraak en we komen gratis bij je inmeten. Zo loop je geen risico bij bijzondere vormen en vreemde hoeken van je raam. Door vakkundige mensen wordt jouw raamdecoratie perfect op maat gemaakt. Je bent verzekerd van het beste eindresultaat en je kunt jarenlang plezier hebben van je zonwering. Zelfs voor de meest unieke raamvormen kan er prachtige raamdecoratie worden gemaakt. Maak je huis sfeervol met plisségordijnen op maat van Decorette.