Raamhorren

Raamhorren

In onze winkel hebben wij een ruim assortiment aan raamhorren. Wij werken uitsluitend met de merken Luxaflex en Unilux. Deze horren zijn van de hoogste kwaliteit en er is voor elk type raam wel een hor te vinden.

Inklemhor / Inzethor

Een inklemhor of inzethor is geschikt voor alle raamtypes die naar binnen open gaan. Deze vaste hor wordt als het ware aan de buitenkant van het raam geplaatst, waardoor je hier geen last van hebt als je het raam open doet. Bij dit product wordt er geen gebruik gemaakt van schroeven, waardoor het er bijvoorbeeld gemakkelijk uit gehaald kan worden voor de winter.

Rolhor

Een rolhor is geschikt voor bijna alle raamtypes. Als een raam naar binnen open gaat wordt de hor buiten gemonteerd. Als het raam naar buiten open gaat wordt de hor aan de binnenkant gemonteerd. Het voordeel van de rolhor is dat het geen vaste hor is, waardoor je gemakkelijk zelf kan bepalen wanneer je het product gebruikt. Door de geleiders aan de zijkanten is het product windvast en weergeschikt.

Plissé hor

Een plissé hor is een hor die je verticaal schuift. Deze hor is geschikt voor vrijwel alle raamtypes en kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. Een groot voordeel van deze hor is, is dat als je hem niet gebruikt hij niet in de weg zit en niet te veel opvalt. Het plisségaas is erg sterk en zorgt ervoor dat het product lag mee gaat.